Onderhoudsproducten

Een vloerbedrijf heeft vele onderhoudsproducten voor olie, lak, (hard) wax, houten vloeren en laminaten in het assortiment, o.a. van Aquamarijn, Woca, Osmo, Bona, Parketman, Quick-Step, Rigostep, Wicanders, Dumby, Lecol en Solid Floor.

Stof, zand en vuil zijn de grootste vijanden van elke vloer. Daarom adviseren wij altijd een goede schoon- droogloopmat bij de entree. Losliggend vuil verwijderen met stofzuiger of vloerwisser. Als stofzuigen niet afdoende is om het vuil te verwijderen, dweil de vloer dan met een dweil of wismop met onze speciale reinigingsmiddelen.

PVC vloeren zijn voorzien van een speciale PU afwerklaag, dat voor een nagenoeg krasvast oppervalk zorgt. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit kunt u de vloer 1 tot 2 maal per jaar intensief reinigen en een nieuwe beschermende toplaag aanbrengen. In de winkels hebben specialisten diverse onderhoudsproducten.

Zorg voor vilt onder uw meubels en zet bloempotten nooit rechtstreeks op de vloer. U mag een laminaatvloer (bijna altijd) vochtig afnemen, maar vooral niet te nat dweilen is wel van belang. Gebruik hierbij onze speciale laminaatreinigers. Tevens zijn intensiefreinigers te verkrijgen of de speciale vlekkenverwijderaars voor laminaatvloeren.